Alert Voor spoedeisende medische vragen bel tijdens kantoortijden u eigen huisarts. Buiten kantoortijden bel Phizi via: 020 - 2444 871

Phizi, de specialist in de huisartsenpraktijk

De artsen van Phizi doen kleine chirurgische ingrepen in de huisartsenpraktijk in plaats van in het ziekenhuis. Hierdoor krijgen patiënten dezelfde kwaliteit van zorg en voorkomen we langere wachttijden, duurdere zorg en meerdere ziekenhuisbezoeken.
Dokters

De werkwijze van Phizi

Phizi werkt multidisciplinair conform de huidige richtlijnen en met vaste specialisten: dermatologen, plastisch chirurgen, een chirurg-oncoloog, eventueel andere snijdende specialisten en huisartsen staan naast elkaar en leren van elkaar. Via een app vindt overleg plaats; dit bespaart tijd en geld en zorgt voor een snelle en effectieve kennisoverdracht.
Werkwijze

Wat doet Phizi?

De specialisten van Phizi, bij voorkeur werkzaam in regionale ziekenhuizen in de buurt, verrichten chirurgische ingrepen in de huisartsenpraktijk. Het betreft vooralsnog eenvoudige, veel voorkomende invasieve ingrepen, zoals het verwijderen van vetbulten en cysten, twijfelachtige moedervlekken en laagcomplexe huidkanker. De huisarts, de dermatoloog en andere medisch specialisten beoordelen samen of en welke behandeling nodig is.
vink Prettiger – want in de vertrouwde omgeving van de patiënt.
vink Kwalitatiever – want medische specialisten en huisartsen werken nauwer samen.
vink Efficiënter – het samenspel en leereffect tussen eerste- en tweedelijns artsen gaat sneller en beter.
vink Goedkoper – het resulteert in een werkelijke kostendaling van 21% ten opzichte van de tweedelijn.
*Phizi is een Wtzi erkende Stichting en heeft geen winstoogmerk. Phizi werkt bij voorkeur samen met alle relevante medisch specialisten en met regionale ziekenhuizen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een keuze hieronder voor meer info.

bottom

Het team achter Phizi

Volg ons op LinkedIn

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent Phizi? Word lid van de Phizi LinkedIn pagina voor een wekelijkse update.
Werkwijze
Géén LinkedIn? Lees onze artikelen dan op onze eigen website via onderstaande link:
Phizi in de media

Onze locaties

Phizi heeft diverse locaties door heel Nederland.

Partners & samenwerkingen

Wij werken samen met diverse bedrijven en instellingen om zo goed mogelijke zorg aan te kunnen bieden. Denkt u een goede match te zijn? Neem dan gerust contact met ons.
quote
Phizi maakt de zorg prettiger voor de patiënt,
hoogwaardiger, efficiënter en goedkoper.