Alert Voor spoedeisende medische vragen bel tijdens kantoortijden u eigen huisarts. Buiten kantoortijden bel Phizi via: 020 - 2444 871

Ik ben Patiënt
9,2nps score

Dokters

Phizi verricht eenvoudige chirurgische ingrepen in de huisartsenpraktijk.

Voor patiënten heeft dat veel voordelen.
  • Snellere toegang tot specialistische zorg: Patiënten treffen in principe dezelfde specialist als in het regionale ziekenhuis, maar kunnen sneller bij hem of haar terecht. Er zijn geen of kortere wachttijden en een snellere behandeling.
  • Behoud van kwaliteit: De kwaliteit van de behandelingen door Phizi zijn minstens zo goed als in het ziekenhuis. Patiënten kunnen vertrouwen op hoogwaardige zorg in de vertrouwde omgeving van de huisartsenpraktijk.
  • Vertrouwd en dichtbij: De behandelingen vinden plaats in de omgeving van de huisarts, waardoor patiënten zich op hun gemak voelen en geen grote afstanden hoeven af te leggen. Dit is vooral gunstig voor patiënten die dichtbij huis zorg nodig hebben en kan ook de belasting voor eventuele mantelzorgers verminderen.

Alle behandelingen die door Phizi worden uitgevoerd, worden vergoed door de zorgverzekeraar. De behandelingen vallen momenteel onder het eigen risico. Het is de bedoeling dat in de toekomst Phizi-locaties zonder aanspraak op het eigen risico zullen werken.

Bekijk hier onze patiëntenfolders


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Phizi is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Patienten testimonials

Behandeling door de specialist in de huisartsenpraktijk van mijn eigen huisarts is me prima bevallen. Ik kon al na een week terugkomen voor de behandeling. Het was een fluitje van een cent. Een groot voordeel is dat het dichtbij was. Ik ben snel en goed geholpen, dichtbij huis; die combinatie is het belangrijkste.
De heer Kok - Rijssen
Ik heb het als heel prettig ervaren dat mijn plekje is weggehaald door de dermatoloog in mijn huisartsenpraktijk. Het kon op korte termijn en het is voortreffelijk gebeurd. Het gaf me een goed gevoel dat ik hiervoor niet naar het ziekenhuis hoefde. Bij de huisarts is het toch wat intiemer, je wordt gezien.
Mevrouw Bongaards - Den Haag
Toen bij mijn man huidkanker werd geconstateerd, was het een grote opluchting dat hij in de groepspraktijk, waar onze huisarts werkzaam is, geopereerd kon worden. De medisch specialist (in dit geval een plastisch chirurg) van stichting Phizi heeft prachtig werk geleverd; van de operatiewond is niets meer te zien. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Het was heel prettig dat mijn visueel gehandicapte man, die moeilijk loopt, hiervoor niet in het ziekenhuis geholpen hoefde te worden.
Phizi patiënt, Groepspraktijk Huizen

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden