Alert Voor spoedeisende medische vragen bel tijdens kantoortijden u eigen huisarts. Buiten kantoortijden bel Phizi via: 020 - 2444 871

Harald Heijmans

Dokters

Oncologisch chirurg

Kwaliteit & Veiligheids Management Phizi in samenwerking met Lia Wildeman Kwaliteitsconsultant IHC de Zorgmakelaar

Na zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en het vervullen van de militaire dienstplicht als onderdeelsarts van de 12Afdva in Oirschot en als assistent chirurgie in het MHAM in Utrecht specialiseerde drs. Harald Heijmans zich tot algemeen chirurg in het UMCG Groningen en de Deventer Ziekenhuizen. Na een vervolgopleiding chirurgische oncologie en hoofd-halschirurgie was hij van 1994 t/m 2021 verbonden aan de Ziekenhuisgroep Twente (Hengelo en Almelo) en vanaf 2014 was hij ook werkzaam bij Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg.

"Ik combineer graag mijn medische expertise met het bedenken van vernieuwingen in de zorg die de wensen van patiënten centraal stellen. Phizi sluit daar helemaal bij aan. Daarnaast waardeer ik de korte lijnen met de huisarts, waardoor de zorg maximaal efficiënt wordt en wederzijds begrip groeit. Met als resultaat de beste zorg voor de patiënt!"

Bignr.: 19021517901

Werkzaam bij diverse Phizi locaties