Alert Voor spoedeisende medische vragen bel tijdens kantoortijden u eigen huisarts. Buiten kantoortijden bel Phizi via: 020 - 2444 871

Phizi in de media

Dokters

Ziekenhuis BovenIJ Site 25 augustus 2023
https://www.bovenij.nl/nieuws/opereren-bij-de-huisarts/


Dinkelland 10 Augustus 2023
https://www.dinkellandvisie.nl/dinkellandvisie/algemeen/phizi-brengt-specialistische-zorg-naar-de-huisartsenpraktijk

Arts en Auto 8 Augustus 2023
https://www.artsenauto.nl/opereren-bij-de-huisarts/

ZonMw 23 mei 2023
https://www.zonmw.nl/nl/artikel/samenwerkingsverband-phizi-samen-werken-aan-de-juiste-zorg-op-de-juiste-plek-voor

RTV Oost 2 juli 2020

Afslag Oost - in de live-radiouitzending van Afslag Oost legt dermatoloog Martijn Meijs haarfijn uit hoe de Stichting Phizi vernieuwing brengt in de zorg. Download hier het geluidsfragment.

RTV Oost 4 juli 2020

Zorgvernieuwing: specialisten voeren eenvoudige operaties uit in de huisartsenpraktijk- een artikel met achtergrondinformatie over de werkzaamheden van Stichting Phizi.

RTV Oost 4 juli 2020

Thuis in Overijssel - bekijk in deze uitzending hoe de werkwijze van een behandeling bij Stichting PhiZi door Martijn Meijs in beeld wordt gebracht (vanaf 3.42 min).

Almelo’s Weekblad 7 juli 2020

Snelle vernieuwing huisartsenzorg - een artikel met toelichting op de samenwerking tussen Federatie Eerstelijnzorg Almelo (FEA), Menzis en Stichting Phizi.

Huisartsvandaag.nl 7 juli 2020

Specialisten van Stichting Phizi voeren eenvoudige operaties uit in de huisartsenpraktijk - een artikel op hét huisartsenplatform van Nederland over de innovatieve wijze van werken van de Stichting Phizi (betaalmuur).

Tubantia 11 juli 2020

Twentse patiënt hoeft minder vaak naar ziekenhuis - een artikel waar het Phizi concept in de bredere context van zorginnovatie wordt geplaatst, inclusief patiënten interview.